Ekonomisk Förvaltning för bostadsrättsföreningar

Är er bostadsrättsförening i behov av professionell ekonomisk förvaltning och ökad kontroll över era ekonomiska processer? LUCO är er pålitliga partner med ett mål: att erbjuda en personlig och skräddarsydd ekonomisk förvaltningstjänst som ger er trygghet och frihet att fokusera på det som verkligen betyder något för er förening.

Vad inkluderar vår Ekonomiska Förvaltning?

  1. Budgetplanering: Vi hjälper er att upprätta en realistisk och hållbar budget som tar hänsyn till era unika behov och mål. Vår erfarna personal ser till att ni har en sund ekonomisk grund att stå på.

  2. Årsredovisning: Vi skapar och sammanställer era årsredovisningar noggrant och korrekt. Med vårt stöd kan ni säkerställa full transparens gentemot era medlemmar och myndigheter.

  3. Aviseringar: Vi tar hand om era aviseringar, vilket innebär att era medlemmar får tydlig information om avgifter och andra ekonomiska transaktioner. Detta minimerar missförstånd och främjar en smidig kommunikation.

  4. Kontroll av Leverantörsfakturor: Vi granskar och kontrollerar era leverantörsfakturor för att säkerställa att ni inte överdebiteras. Detta sparar er pengar och tid samtidigt som det ökar er kontroll över era utgifter.

Personlig service med en dedikerad kontaktperson

Vi på LUCO tror på att erbjuda en personlig service som går utöver det förväntade. Varje bostadsrättsförening har en dedikerad kontaktperson som fungerar som er personliga förvaltare. Detta innebär att ni alltid har någon att vända er till när ni har frågor eller behöver råd.

Vår kontaktperson arbetar nära er förening, vilket innebär att vi kan skräddarsy våra tjänster efter era specifika behov och önskemål. Ni kan känna er trygga i vetskapen om att ni har en pålitlig partner som är engagerad i er framgång.

Varför välja LUCO för er Ekonomiska Förvaltning?

Med LUCO som er ekonomiska förvaltare kan ni förvänta er noggrannhet, professionalism och engagemang. Vi tar hand om era ekonomiska processer så att ni kan fokusera på att utveckla er förening och skapa en bättre boendemiljö för era medlemmar.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan anpassa våra ekonomiska förvaltningstjänster efter era behov. Med LUCO vid er sida får ni en pålitlig partner som arbetar för er ekonomiska framgång.

LUCO – Er partner för ekonomisk trygghet och effektiv förvaltning.

Ekonomisk Förvaltning

LUCO erbjuder även Fastighetsförvaltning Total
där ingår Teknisk förvaltning, Fastighetsservice samt felanmälan. 

Intresseanmälan
Ekonomisk Förvaltning / Fastighetsförvaltning

Intresseanmälan
Samtycke
*I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att kryssa i rutan ger jag mitt fulla samtycke för LUCO AB och LUCO KB att lagra mina uppgifter såsom namn, e-postadress, telefonnummer, adress och personnummer. Detta för att kunna utföra de tjänster/uppdrag som LUCO AB / LUCO KB erbjuder. Jag godkänner även att LUCO AB / LUCO KB kontaktar mig för kommersiella förslag i sammanhang rörande befintlig bostadsrättsförening som uppgiftslämnaren representerar. LUCO AB / LUCO KB förbinder sig att inte lämna ut eller sälja vidare några uppgifter till tredje part om inget annan överenskommes med uppgiftslämnaren.