Skip to main content

Fastighetsbesiktning

Vi förstår vikten av att säkerställa att era fastigheter är i bra skick för att minimera eventuella risker och maximera värdet. Genom att regelbundet genomföra okulära fastighetsbesiktningar kan ni tryggt planera för framtiden och undvika oönskade överraskningar.

Fastighetsbesiktning

Vad innebär en okulär statusbesiktning?

Okulär statusbesiktning är en visuell inspektion av fastigheter och byggnader. Genom att undersöka det synliga skicket kan eventuella problem identifieras i ett tidigt skede. Detta möjliggör förebyggande underhåll och leder på lång sikt till kostnadsbesparingar.

På LUCO har vi experter inom hus, fasad, mark, betong, fukt och boendemiljö. Vi utser en eller flera besiktningsresurser beroende på vilka behov som finns i just er fastighet.

Fördelarna med en okulär statusbesiktning:

  1. Förhindra Oväntade Kostnader:Genom att upptäcka eventuella problem i tid undviker ni kostsamma reparationer som kan bli nödvändiga om problemen ignoreras eller hittas för sent.

  2. Förbättra Säkerheten: Genom att identifiera säkerhetsrisker i förväg kan ni vidta åtgärder för att förbättra säkerheten för både fastighetens användare och besökare.

  3. Effektivisera Underhållsplanering: Med regelbundna okulära besiktningar kan ni utarbeta en effektiv och långsiktig underhållsplan, vilket sparar både tid och resurser.

  4. Minska Juridiska Risker: En okulär statusbesiktning hjälper till att minska risken för rättsliga tvister genom att dokumentera fastighetens skick och eventuella åtgärder som vidtagits.

  5. Maximera Fastighetsvärdet: En fastighet i gott skick har högre marknadsvärde. En okulär statusbesiktning hjälper till att bevara och öka värdet på er fastighet genom att säkerställa att den är i optimalt skick.

Erbjudande

Just nu erbjuder vi bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare i Mölndal och Göteborg en kostnadsfri okulär statusbesiktning. Erbjudandet gäller besiktningar som bokas innan 2023-12-31.

Kontakta oss på 031-440844 eller fyll i formuläret så kontaktar vi er för att planera in er besiktning.

Skicka förfrågan – Fastighetsbesiktning

Statusbesiktning
Adress
Adress
Postnummer
Stad
Land
Kontaktperson
Kontaktperson
Förnamn
Efternamn
Samtycke (obligatoriskt)
Jag godkänner att LUCO AB sparar mina kontaktuppgifter i syfte att kunna kontakt mig via telefon och/eller e-post för marknadsföra sina produkter och tjänster. Uppgifterna sparas enligt LUCO ABs GDPR Policy som finns att läsa här.

Varför Välja LUCO?

LUCO Fastighet är en pålitlig partner för fastighetsbesiktning. Vi har mångårig erfarenhet och experter inom ett flertal områden för att säkerställa noggranna och pålitliga resultat. Vi är dedikerade till att stödja våra kunder i att upprätthålla och öka värdena på deras fastigheter.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan skräddarsy en okulär statusbesiktningsplan som passar dina behov och bidrar till framgången för dina fastighetsinvesteringar. 

Besiktning fastigheter och bygg/entreprenad

Om ni är i behov av en grundligare fastighetsbesiktning eller ska genomföra entreprenadarbeten, använd vårt kontaktformulär på LUCO Konsult.

Vi erbjuder förbesiktning, slutbesiktning, överbesiktning och garantibesiktning.

LUCO arbetar främst i Mölndal och Göteborg med omnejd, men större uppdrag kan tas inom hela Västra Götaland och i specifika fall i hela Sverige.

Erbjudande

Just nu erbjuder vi bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare i Mölndal och Göteborg en kostnadsfri okulär statusbesiktning. Erbjudandet gäller besiktningar som bokas innan 2023-12-31.

Kontakta oss på
031-440844 eller fyll i formuläret så kontaktar vi er för att planera in er besiktning.

Vi erbjuder även

Lekplatsbesiktning

Lekplatsbesiktning

Besiktningar av lekplatser och utomhusgym.

Takfotografering

Takfotografering med drönare

Översyn av tak, hängrännor och fasader med drönare.

Underhållsplan

Underhållsplan inkl Fastighetsbesiktning

Anpassade underhållsplaner på 5- 50 år med rekommenderade avsättningar och avlyft.

Entreprenad- besiktning

Entreprenad- & Fastighetsbesiktning

Förbesiktning, Slutbesiktning och Garantibesiktning inom bygg och infrastruktur.