FASTIGHETSSKÖTSEL / FASTIGHETSSERVICE

Professionell Fastighetsskötsel av LUCO: Engagemang, Synlighet och Skräddarsydd Omsorg

LUCO Fastighetsservice är din pålitliga partner inom fastighetsskötsel när det gäller att skapa en trivsam och välunderhållen boendemiljö i din fastighet. Vi sätter våra kunders behov i fokus och erbjuder en heltäckande fastighetsservice som täcker allt från utvändig skötsel till snabb felåtgärdande insatser, allt med engagerad personal och personlig kontakt.

Engagerad Personal för Din Fastighet

Vi förstår att varje fastighet är unik och att varje kund har sina egna specifika krav och önskemål. Vår kompetenta och engagerade personal är dedikerad till att skapa den bästa möjliga boendemiljön för dig och dina hyresgäster. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och lyssna på deras behov för att kunna leverera skräddarsydda lösningar.

Synlighet och Personlig Kontakt

För oss är synlighet och personlig kontakt avgörande i vårt samarbete med våra kunder. Vår fastighetsvärd är alltid på plats och ser till att fastigheten är ren, snygg och säker. Vi är inte en anonym service, utan en partner som du kan prata med och lita på.

Våra Tjänster

Vår fastighetsservice täcker en mängd olika områden för att säkerställa att din fastighet är i bästa möjliga skick:

1. Invändig skötsel:

Vi hanterar städning och underhåll av gemensamma utrymmen för att skapa en trivsam inomhusmiljö.

2. Utvändig skötsel:

Vi tar hand om allt från trädgårdsskötsel till snöröjning, och ser till att fastighetens yttre är välunderhållet och tryggt året runt.

3. Felåtgärdande:

Vår snabba och effektiva service ser till att eventuella problem eller fel åtgärdas skyndsamt, vilket minimerar besväret för hyresgästerna och sparar tid och pengar för fastighetsägaren.

Kontakta Oss Idag

Oavsett om du är en bostadsrättsförening eller en privat fastighetsägare kan du lita på LUCO Fastighetsservice för att ta hand om din fastighet på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan skräddarsy våra tjänster för din fastighet. Med LUCO vid din sida kan du vara säker på att din fastighet är i de bästa händerna.

LUCO Fastighetsservice – För en bättre boendemiljö och trygghet.

Fastighetsskötsel och fastighetsservice

Intresseanmälan
Fastighetsskötsel  / Fastighetsservice

Kontakta oss
Namn
Namn
Förnamn
Efternamn
Kontakt avser

Vi erbjuder även Fastighetsförvaltning för både bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

Teknisk Förvaltning – Ekonomisk Förvaltning – Underhållsplanering